Σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας στοχοθετημένα και οικονομικά, μέσω εναλλακτικών πακέτων προβολής και ειδικών καταχωρήσεων στις επαγγελματικές κατηγορίες που επιθυμείτε. Η ιστοσελίδα μας αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσώμενη πηγή πληροφόρησης για τον επισκέπτη της που αναζητά πληροφορίες για τον καιρό της Ελλάδας.

Θέλετε οικονομική διαφήμιση της Επιχείρησης σας ή της ιστοσελίδας σας? - προσφορα γνωριμίας 10%. Η σελίδα σας προσφέρει τη δυνατότητα διαφήμισης και προώθησης της εταιρίας ή των προϊόντων σας μέσα από τις σελίδες μας από € 3,00/μήνα. (ενημερωθείτε άμεσα)   25213 01363    contact@prognosi-kairou.gr

Συνδρομητική Καταχώρηση:

ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΙΚΗ

Σας δίνουμε την δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας μέσω ενός πλήρους προφίλ σας σε υποσελίδα.

Η Συνδρομητική Καταχώρηση από € 5,00 περιλαμβάνει πλήρη παρουσίαση της επιχείρησης και αποτελεί την πρώτη επιλογή του χρήστη. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχετε εταιρική ιστοσελίδα,η σελίδα μας σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρησή σας μέσω ενός πλήρους προφίλ σας σε υποσελίδα και με αυτόν τον τρόπο να εμφανίζεστε και εσείς στις παγκόσμιες μηχανές αναζήτησης και στα κοινωνικά δίκτυα, ή κατασκευή υποσελίδας πλήρους προφίλ εφάπαξ € 50,00 και με υποχρεωτικό συμβόλαιο για Συνδρομητική διαφήμιση 1 έτους και με μηνιαία συνδρομή € 5,00 στην σελίδα μας € 60,00 συνολικα για κατασκευή υποσελίδας πλήρους προφίλ + 1 έτος Συνδρομητικής διαφήμισης στα € 110,00. χωρίς κατασκευή υποσελίδας πλήρους προφίλ για 1 χρόνο διαφήμισης με Banner δείτε την παράγραφο 2 παρακάτω.
δείτε μία απο τις υποσελίδες πλήρους προφίλ που μπορείτε να αποκτήσετε εφάπαξ από € 50,00.
αν θέλετε μία πλήρης ιστοσελίδα χωρίς διαφήμιση στην σέλιδα μας μεταβείτε εδώ και κερδίστε έκπτωση 10%.

***οι παραπάνω τιμές ισχύουνε για όλο μας το δίκτυο και μπορείτε να διαφημιστείτε περαν από την κύρια σελίδα πρόγνωσης, στις σελίδες Ι.Μ.Σταθμών και στο blog με μεγαλύτερε εκπτώσεις.
μεταβείτε εδώ – για τιμοκάταλογο