Σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας στοχοθετημένα και οικονομικά, μέσω εναλλακτικών πακέτων προβολής και ειδικών καταχωρήσεων στις επαγγελματικές κατηγορίες που επιθυμείτε. Η ιστοσελίδα μας αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσώμενη πηγή πληροφόρησης για τον επισκέπτη της που αναζητά πληροφορίες για τον καιρό της Ελλάδας.

Θέλετε οικονομική διαφήμιση της Επιχείρησης σας ή της ιστοσελίδας σας? - προσφορα γνωριμίας 10%. Η σελίδα σας προσφέρει τη δυνατότητα διαφήμισης και προώθησης της εταιρίας ή των προϊόντων σας μέσα από τις σελίδες μας από € 3,00/μήνα. (ενημερωθείτε άμεσα)   25213 01363    contact@prognosi-kairou.gr

Δημοσίευση ενημερωτικού δελτίου:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

θέλετε να κινηθείτε δυναμικά στο Internet?
Μπορείτε να μας στείλετε, ή μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς ένα άρθρο, κατ’ανώτατο όριο 600 λέξεις στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά το οποίο θα συμπεριλαμβάνει σύνδεση με τον ιστότοπο σας και το οποίο θα καταχωρηθεί σε ενότητα του ιστότοπου μας στην οποία ταιριάζει ο χαρακτήρας ή τα προϊόντα της επιχείρησής σας. Αν θέλετε να κινηθείτε δυναμικά στο Internet, τα παραπάνω είδη διαφήμισης αποτελούν τον ιδανικό τρόπο από € 4,00 μηνιαία συνδρομή + κατασκευή ενημερωτικού δελτίου εφάπαξ για μία φορά € 15,00. Αυξάνετε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας, προωθείτε τα προϊόντα σας, περνάτε μηνύματα και προσφορές.
δείτε παράδειγμα της Δημοσίευσης ενημερωτικού δελτίου

***οι παραπάνω τιμές ισχύουνε για όλο μας το δίκτυο και μπορείτε να διαφημιστείτε περαν από την κύρια σελίδα πρόγνωσης, στις σελίδες Ι.Μ.Σταθμών και στο blog με μεγαλύτερε εκπτώσεις.
μεταβείτε εδώ – για τιμοκάταλογο