Σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλλετε την επιχείρηση και τα προϊόντα σας στοχοθετημένα και οικονομικά, μέσω εναλλακτικών πακέτων προβολής και ειδικών καταχωρήσεων στις επαγγελματικές κατηγορίες που επιθυμείτε. Η ιστοσελίδα μας αποτελεί μια συνεχώς αναπτυσώμενη πηγή πληροφόρησης για τον επισκέπτη της που αναζητά πληροφορίες για τον καιρό της Ελλάδας.

Θέλετε οικονομική διαφήμιση της Επιχείρησης σας ή της ιστοσελίδας σας? - προσφορα γνωριμίας 10%. Η σελίδα σας προσφέρει τη δυνατότητα διαφήμισης και προώθησης της εταιρίας ή των προϊόντων σας μέσα από τις σελίδες μας από € 3,00/μήνα. (ενημερωθείτε άμεσα)   6947 901729    contact@prognosi-kairou.gr

Χορηγός – Banner:

ΧΟΡΗΓΟΣ BANNER

2. Χορηγός – Banner
Διαφημιστείτε με banner στον ιστότοπο μας από € 3,00, το οποίο θα οδηγεί στο προφίλ σας και στα προϊόντα σας στην ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα της επιχειρησής σας. Το banner θα αναρτηθεί σε επιλεγμένες υψηλής επισκεψιμότητας σελίδες του ιστότοπου μας.
δείτε παράδειγμα του Χορηγού – Banner μεγάλο σε κεντρικό σημείο της σελίδας
δείτε παράδειγμα του Χορηγού – Banner σε κεντρικό σημείο της σελίδας
δείτε παράδειγμα του Χορηγού – Banner στα πλάγια

***οι παραπάνω τιμές ισχύουνε για όλο μας το δίκτυο και μπορείτε να διαφημιστείτε περαν από την κύρια σελίδα πρόγνωσης, στις σελίδες Ι.Μ.Σταθμών και στο blog με μεγαλύτερε εκπτώσεις.
μεταβείτε εδώ – για τιμοκάταλογο